hokalovi holsteini tenyésztői kör
MENÜ
Főoldal
Hírek
Klub
Tenyésztők
Ménkatalógus
Eladó lovak
Versenyek
Versenyek

Itt találod aktuális versenyeinket, melyek nemcsak klubtagoknak vannak, hanem mindenkinek, akinek akár egy holsteini pacija is van:) Igyekszem úgy csinálni, hogy mindig legyen aktuális;)

_______________________________________________________ 

 

Kedves Nevezők!:) 

Meg is születtek az eredmények, csak kicsit csalódott vagyok, hogy csak nyolcan gyűltünk össze, de majd legközelebb;)
Ezért is csikó, fiatal, kezdő és középhaladó kategóriába is csak egy ló nevezett, ami nem kifejezetten sok:P Persze a nyeremény akkor is jár;)
És még érdekesség, hogy kíváncsiságból megnéztem a benevezett lovak apját, és 2 kivétellel mindegyik szerepel a katalógusban, tehát érdemes velük fedezni:)

-Hogy sorrendben haladjak, kezdem a csikó kategóriával, melyben egyedül ErfolgEdit, a 1.13 éves fekete kanca indult, apja Brücke. Nyereménye oklevél, 20.000 zabszem, egy lvl. 2-es patkó, és egy lvl. 4-es western nyereg:)

-Őt követi a fiatal ló kategória, szintén egy szál nevezővel, Tenyészkanca, kinek apja Ryle. Nyereménye szintén oklevél, 20.000 zabszem, egy lvl. 2es patkó egy lvl. 4es western nyereggel=)

-A következő kategória a kezdő ló, melynek egyedüli nevezője a Zéró apaságú Pej-Cream, aki egyre jobb tenyészkancává fejlődik:) Nyereménye oklevél, 50.000 zabszem, lvl. 4es díjlovagló nyereg, a szintben hozzá passzoló kantárral:D

-Középhaladó kategóriában Cedric indult,  aki egy keresett fedezőmén, de apja már hokában van. Nyereménye oklevél, 70.000 zabszem, lvl.4es cross counry nyereg, szintén hozzá passzoló lvl. 4es cross country kantárral=)

 

Profi kategóriára 4 nevező volt, 2 kanca és 2 csődör. Amelyek itt győztek, kapják meg a Hoka legjobb ménje és Hoka legjobb kancája címet, de mindenki jó nyereményekben részesül:D

-Kancáknál Zsömi(apja: Profi) és Mustár(apja: Ryle) a két figyelemre méltó példány, mindkettő tulajdonosa Cheonmyeong, gratulálok neki!:) 
Nyereményei:
*Zsöminek a Hoka legjobb holsteini kancája cím, melyhez 300.000 zabszem, oklevél, lvl.4es díjugrató kantár jár a hozzá illő nyereggel;)
*Mustárnak 200.000 zabszem, oklevél, komplett lvl 4es fogathajtó felszerelés jár:)

 

-Csődöröknél Profi(apja: LAHolsi, már nyugdíjas) és Ryle(apja Charitas, aki az előző verzióban az én tulajdonom volt egy ideig), ez a két pompás paci nevezett:)
Végül Ryle került ki nyertesen(ÖP:5000.396), de Profi(ÖP:5000.276) sem maradt le sokkal.
*Ryle nyereménye: A Hoka legjobb Holsteini ménje cím, oklevél és 350.000zabszem, valamint lvl. 4es díjugrató felszerelés lvl.2es patkóval:)

*Profi nyereménye: oklevél, 300.000zabszem, lvl. 4es díjugrató felszerelés lvl.2es patkókkal:D

A nyereményeket privátba kiraktam a bolhapiacomra, a pénzt is ott intézzük, szerintem úgy a legjobb, ha kiraktok nekem egy lvl. 1es akármilyen felszerelést a nyereményetek árával:)
Az oklevelek amint elkészülnek levélben küldöm őket:D

Mindenkinek gratulálok, és további jó játékot kívánok, és remélem még neveztek versenyekre, hisz nem kerül semmibe:D:D 

Nevezők:


 Nevező Ló Kategória
 nyafimaci ErfolgEdit(ID:579463)Csikó/K
 lord67 Profi(ID:210435) Profi/CS
 Naptánc Ryle(ID:373608) Profi/CS
 Bajonett Cedric(ID:253435) Középhaladó/CS
 Dóro Tenyészkanca(ID:577660)Csikó/K
 cheonmyeong Zsömi(ID:576909) Profi/K
 cheonmyeong  Mustár(ID:574632) Profi/K
 cheonmyeong Pej-Cream(ID:596219) Kezdő/K
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

 Kategória neve Ló kora
Csikó 1-4 
Fiatal ló 4-8 
Kezdő ló  8-12
Középhaladó ló  12-16
Haladó ló  16-20
Profi ló  20+
 

 
www.holsteini-hoka.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!